Ali Bostancı İnşaat

Ali Bostancı, inovasyon, kalite ve güvenilirlik ilkeleriyle sektörde öncü bir inşaat şirketi.

"BEGÜM YATÇILIK & SILVER ARROWS MARINE" Basın Açıklaması

Monako merkezli şirket ile Türkiye kıyılarının önde gelen süperyat ve charter acentesi Begüm, GT'den esinlenen lüks yatların bölgede her zamankinden daha iyi temsil edilmesini sağlayacak bir işbirliği programı üzerinde anlaştı. Hızla büyüyen bir yatçılık merkezi olarak Türkiye, Silver Arrows Marine için uzun zamandır önemli bir odak noktası olmuştur.

Türkiye'ye taşınmak geleceğe doğru atılan cesur bir adım olmakla birlikte şirketin geçmişine de bir selam niteliği taşıyor; ARROW 000'in deniz denemeleri için prototip gövde de dahil olmak üzere pek çok ilk araştırma ve geliştirme çalışması Türkiye kıyılarında gerçekleştirilmişti.

Silver Arrows Marine Yönetim Kurulu Başkanı Ron Gibbs, "Türkiye kıyıları büyük bir denizcilik geçmişine, geniş ve büyüyen bir yatçılık endüstrisine sahip," dedi.

"Deneyimi, bilgi birikimi ve yenilikçi müşteri programlarıyla Begüm Yatçılık bölgedeki ideal ortağımız ve 'denizlerin Mercedes S-Serisi'ni temsil etmek için mükemmel bir şirket. Türkiye geleneksel olarak Doğu'nun Batı ile buluştuğu yerdir ve biz Silver Arrows Marine olarak burayı yeni olasılıklarla dolu bir dünyaya açılan bir kapı olarak görüyoruz."

Begüm Yachting'in merkezi Bodrum'da bulunuyor ve 1994 yılında charter hizmetlerine başladığından bu yana Türkiye'nin her limanında haftanın yedi günü 24 saat hizmet verebilecek kadar büyüdü.

Silver Arrows Marine CEO'su Jacopo Spadolini, "Begüm Yachting'in misyonu, müşterilerimize en üst düzeyde hizmet ile optimum kaliteyi sağlamaktır.

"Bodrum'da tekne yapımı yaklaşık 2500 yıl öncesine dayanıyor olabilir ancak Begüm Yatçılık modern bir